ZONZ Sunsails: de specialist voor schaduwdoek op maat

Bent u op zoek naar een schaduwdoek, maar kunt u er geen vinden die precies in uw tuin past? Dan heeft ZONZ Sunsails de oplossing voor u! ZONZ Sunsails heeft het grootste assortiment op het gebied van schaduwdoeken, zonnezeilen, harmonicadoeken en wind- en privacy doeken. Wat ZONZ Sunsails nog specialer maakt is dat ze ook schaduwdoeken op maat maken. Perfect als u geen standaard schaduwdoek kunt vinden die in uw tuin past. Met de zwevende schaduwdoeken en zonnezeilen creëert u in een handomdraai grote schaduwplekken waar u maar wilt voor uw: terras, tuin, serre, pergola, speelplaats, zandbak, zwembad, patio, carport of zelfs op uw dakterras.

Trendy uitstraling

Een schaduwdoek is een horizontaal hangende doek die schaduw creëert op plekken waar geen natuurlijke schaduw voorkomt. De schaduwdoeken bieden bescherming tegen de zon en schadelijke Uv-straling. De doeken zijn erg praktisch, ze kunnen het hele voorjaar- en zomerseizoen buiten blijven hangen en daarnaast heeft u geen last van een grote parasolvoet die in de weg staat in uw tuin. Eenmaal bevestigen en u heeft er de rest van de zomer geen omkijken meer naar! De schaduwdoeken van ZONZ Sunsails kunnen waterdoorlatend of juist waterdicht zijn. Naast al deze praktische voordelen geeft een schaduwdoek een gezellige en trendy uitstraling aan uw tuin of terras.

Uniek: Maak uw schaduwdoek op maat

Niet alleen worden de schaduwdoeken compleet op maat gemaakt, ook zijn deze nog te verkrijgen in meer dan 9 kleuren en in allerlei vormen. Hierdoor kan ZONZ Sunsails unieke schaduwdoeken aanbieden. Niemand heeft hierdoor dezelfde schaduwdoek als u. U kunt kiezen uit de vorm, afmeting, materiaaltype, kleur en bevestigingsmaterialen. Door gebruik te maken van de handige calculatie-tool op de website van ZONZ kunt u gemakkelijk zelf de prijs uitrekenen van uw op-maat-gemaakte schaduwdoek alvorens de bestelling te plaatsen. Schaduwdoeken worden standaard uitgevoerd met gecurvde, gebogen zijden. Maar ZONZ Sunsails biedt ook maatwerkdoeken met rechte zijden en zelfs uitschuifbare lamellendoeken aan.

Kies voor kwaliteit, kies voor ZONZ Sunsails

Kwaliteit staat bij ZONS Sunsails voorop en daarom zijn alle doeken gemaakt van A-merk doekmateriaal en worden ze van tevoren uitvoerig getest. Niet alleen de doeken, maar ook de complete sets van rvs-bevestigingsmateriaal die ZONZ Sunsails levert behoren tot de beste kwaliteit. De schaduwdoeken van ZONZ Sunsails zijn ook zeer geschikt voor horeca, kinderdagverblijven, zorginstellingen, sport-, recreatie- of wellness centra.

Dus bent u op zoek naar een originele schaduwdoek? Ga dan naar ZONZ Sunsails: de expert op het gebied van schaduwdoeken op maat. Zie de website voor het uitgebreide assortiment, de prijzen en mogelijkheden.