Heb je zin om tijdens een etentje nieuwe gerechten te proberen? Bij FoodExplore ga je op avontuur door de verschillende keukens van de wereld. Heb je zin in verse Japanse sushi in Utrecht? Of een heerlijke Italiaanse pizza? Bij FoodExplore hoef je niet te kiezen, want in dit bijzondere restaurant kun je kiezen uit gerechten uit meer dan 20 verschillende wereldkeukens. Hier krijg je het dus allemaal. Voel je welkom bij FoodExplore en laat je verrassen door de vele verschillende mogelijkheden van de verschillende keukens.

Een bijzonder restaurant…

Bij FoodExplore Utrecht kun je kiezen waar je zin in hebt. Er zijn verrassend veel mogelijkheden in dit bijzondere restaurant, dus er is voor ieder wat wils. In de meer dan twintig verschillende keukens bereiden de koks ter plekke hun specialiteiten. Waan je even in Japan met versbereide sushi, geniet van Spaanse Tapas en reis door naar andere bestemmingen in de rest van de wereld en geniet van de vele uiteenlopende en bijzondere gerechten.

Een uniek avondje uit

FoodExplore is een groot, maar gezellig restaurant. Het is de ideale plek voor een leuk familiediner, een romantisch diner voor 2 of een gezellig hapje eten met je vrienden. In het restaurant hangt een knusse sfeer en kun je smakelijk dineren met jouw favoriete tafelgenoten. FoodExplore verwent de gasten graag met leuke acties om een avondje uit nóg leuker te maken. FoodExplore Utrecht maakt je verjaardag feestelijker en je groepsuitje leuker door een fijne korting in samenwerking met Pathé Leidsche Rijn. Als kers op de taart kun je dus nog heerlijk nagenieten van het lekkere eten tijdens een mooie film.

Genieten bij FoodExplore

Bij FoodExplore kun je online reserveren. Speciale wensen kunnen gelijk doorgegeven worden om de avond uit perfect te maken. Ook over de prijs hoef je je geen zorgen te maken, want je weet vooraf waar je aan toe bent. Eten bij FoodExplore is namelijk een feestje voor de portemonnee door een vaste prijs. Voor 2 of 3 uur lang kun je onbeperkt genieten van het bijzondere eten inclusief drankjes.
Je kunt 2 uur gratis parkeren bovenop het parkeerdek van The Wall in Utrecht. The Wall is goed te bereiken en ligt langs de A2. Maar ook met het openbaar vervoer is FoodExplore makkelijk te bereiken.

Voel je welkom

Kom genieten van het bijzondere eten en laat je verwennen door alles wat FoodExplore te bieden heeft. De medewerkers van FoodExplore weten namelijk wat verwennen is en doen er alles aan om je avondje uit nog bijzonderder en gezelliger te maken. Bij FoodExplore is men continue bezig om de puntjes op de “i” te zetten. Kortom: Voel je welkom bij FoodExplore!